Salon Caryl
kunst in schoonheid

OVER SALON CARYL & ALGEMENE INFORMATIE
Salon Caryl is gevestigd in Schalkhaar en Ootmarsum.
Caryl biedt u, met haar jarenlange ervaring als vakspecialist, het allerbeste aan behandelingen in haar salon. Met epileren, verven, harsen en ook huidverbeterende-, therapeutische- en wellnessbehandelingen biedt zij u alles op het gebied van verzorging voor lichaam en geest.

Daarnaast beschikt de salon over de Diamond Touch, de optimale aansluiting op het medische circuit. De Diamond Touch is een uniek behandelconcept waarbij het maximale aan huidverbetering behaald kan worden door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en is daarmee het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. 
Tevens bieden wij Microneedling therapy, rimpels, pigmentplekjes en littekens zijn de specifieke indicaties waarop gewerkt kan worden. baanbrekende resultaten worden bereikt door in kuurverband de Micro Needling behandelingen af te wisselen met de therapeutische behandelingen met fruitzuren en/of microdermabrasie.

Om u even te verlossen van de dagelijkse sleur kunt u genieten van een heerlijke stevige (lichaams-) massage. Ook uw handen en voeten komen niets te kort d.m.v. een manicure- of pedicurebehandeling.

Heeft u een feestje? Geniet dan van een prachtig verzorgde (bruids-) make-up afgestemd op uw wensen. Uw wensen worden vooraf besproken en het is mogelijk om dit op locatie te verzorgen.

Naast de huidverzorging en verbeterende producten van Cenzaa is er ook een compleet assortiment van de producten van Marc Inbane en Biohcg-original.

Indien u iemand wilt verrassen of uzelf eens wilt verwennen is er een ruime keuze aan beautyproducten en cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn beschikbaar in ieder gewenst bedrag of behandeling. Een heerlijk geschenk voor iedereen. Feestelijk verpakt, af te halen in de salon of telefonisch of per mail te bestellen en indien gewenst thuis bezorgd.

Huidverbetering, wellness en healthness is het totaalconcept waarmee Salon Caryl zich onderscheidt. Het samenspel tussen intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering.

In Schalkhaar werken wij samen met Jeannet Total Look, De kapsalon in Schalkhaar en Deventer (vijfhoek).
Kortom, laat uw lichaam en huid door professionele handen verzorgen en verbeteren in een salon met een sfeervolle ambiance en een persoonlijke touch die het bij Salon Caryl écht bijzonder maken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit alles? Caryl verwelkomt u graag in haar salon. Volg haar ook via social media @saloncaryl en blijf op de hoogte van alle acties en noviteiten en maak regelmatig kans op leuke producten of behandelingen.

Salon Caryl…
Caryl  Klieverik - Hesselink
Kunst in schoonheid!

 

ALGEMENE INFORMATIE & VOORWAARDEN VOUCHERS

ALGEMENE INFORMATIE

 • Op e-mailberichten wordt binnen 24 uur gehoor gegeven
 • Reserveren van uw behandelingen is gewenst om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd is om uw wensen in te plannen
 • Om rust in de salon te garanderen zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. U kunt een voicemailbericht achterlaten en vervolgens neem ik z.s.m. contact met u op. Tevens is het mogelijk om een bericht of watsappbericht te sturen.
 • Heeft u een gepland, maar is er onverwachts iets tussen gekomen? Graag hoor ik dit minimaal 24 uur van te voren. Behandelingen die tot 24 uur voordien worden afgezegd of bij het niet op komen dagen van behandelingen wordt 50% van de kostprijs in rekening gebracht.

U KUNT BIJ SALON CARYL PINNEN

Bio-ORIGINAL - AFSLANKEN

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit onjuistheden in de informatie, het gevolg van handelen en/of beslissingen gebaseerd op de inhoud van deze website of anderszins. Raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige (arts, therapeut etc).

ALGEMENE VOORWAARDEN KORTINGSVOUCHERS ACTIES/AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

 • Kortingsvouchers zijn tenzij anders vermeld niet geldig i.c.m. andere kortingen/acties en aanbiedingen.
 • Behandelingen dienen voordien gereserveerd te worden onder vermelding van "kortingsvoucher".
 • Kortingsvouchers zijn geldig tot de vermelde vervaldatum.
 • Per persoon en per reservering kunt u gebruik maken van 1 kortingsvoucher.
 • Kortingsvouchers zijn alleen geldig voor de behandelingen en producten die uitsluitend door Salon Caryl worden aangeboden en op de kortingsvoucher staan vermeld.
 • Kortingsvouchers zijn tenzij anders vermeld niet te combineren bij aankoop van een cadeaubon.
 • Een korting op een kortingsvoucher wordt op de behandeling met het laagste bedrag in mindering gebracht.