Salon Caryl

kunst in schoonheid

COSMEDICAL SKINCARE
Oogverblindende resultaten zonder chirurgie!
DIAMOND TOUCH & MICRO NEEDLING

 

 

DIAMOND TOUCH - MICRODERMABRASIE


OOGVERBLINDEND RESULTAAT ZONDER CHIRURGIE!
DIAMOND TOUCH, HET VERLENGSTUK VAN DE COSMEDISCHE HUIDTHERAPIE.
Door gebruik te maken van de Diamond Touch wordt uw huid op een veilige en effectieve manier behandeld. De huid wordt gecontroleerd gepeeld met de diamanten tip waarbij een krachtig huidopbouwend en huidherstellend serum wordt ingesluisd. Al na de eerste behandeling vindt de natuurlijke opbouw van huidcellen plaats. U ervaart direct een frisse en gezonde huidteint. Na de volledige kuur heeft uw huid haar mooie, stralende en stevige huidstructuur terug.
 

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door huidveroudering kan er een doffe tint en kunnen er fijne lijntjes ontstaan. Diamond Touch behandelingen zorgen voor een maximale verbetering van de huidstructuur en huidconditie.


Een toekomst waarin huidveroudering verleden tijd is?
Het beautyideaal anno 2020 is: 'natuurlijke schoonheid'. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar het uitgangspunt is  uw eigen gezicht, uw eigen gelaatstrekken. Cenzaa biedt de oplossing met Microneedling en brengt hiermee het thema ánti-aging' naar een heel nieuw level.
Met de Cenzaa Micro needling beahndeling wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld. Het resultaat? Vermindering van lijntjes, een mooie huidstructuur, verzacht en vermindert littekens en zorgt voor een stralende teint.

KIES VOOR RESULTAAT
Acnelittekens, rimpels en pigmentvlekken? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbtering alleen bij de Huidtherapeut techt. Dat hoeft niet meer, want de Cenzaa Skin Therapist en Cenzaa Cosmedical Therapist zijn professioneel opgeleid om uw huid op meerdere fronten te behandelen. Kies voor Microneedling met resultaat gerichte producten in unieke luchtdichte verpakking.

BEWEZEN EFFECT BIJ:
- Futloze, droge en ruwe huid
- Pigmentvlekken
- Zonbeschadigde huid
- Ondiepe rimpels
- Fijne lijntjes, verslapte huid
- Mini Face Lifting
- Verstopte, vergrote poriën
- Acne huid, onzuivere huid
- Littekens
- Striae

 

HIGH-TECH SKINBOOST
(ICM EEN GEZICHTSBEHANDELING)
15 MINUTEN € 35,00
Een specialistische behandeling uitgevoerd door de revolutionaire Cosmedisch Therapist met high-tech Diamond Touch apparaat. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huidcellen verwijderd, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid. Boek nu bij uw gezichtsbehandeling deze Diamond Touch in!

4D COSMEDICAL RESURFACING
In deze gespecialiseerde Cosmedical behandeling werken we met High-tech apparatuur die pigmentvlekken en verkleuringen vermindert en een stralende gelijkmatige teint en textuur terugbrengt.
4D behandelingen:
Litteken behandeling
60 Minuten € 149,50
Whitening & Brightning

4D COSMEDICAL REMEDICAL
Voor elk huidprobleem is er een gespecialiseerde aanpak. Vraag de Cosmedical therapist naar een persoonlijk huidadvies en behandeling op maat.
4D behandelingen
SLECHT DOORBLOEDE HUID
GROVE HUID & PORIËN
ACNE & ROSACEA
Acné & Clearify
75 minuten € 139,50

4D COSMEDICAL DERMAMODELLING 
Met de Focus op elasticiteit, volume, tone, fijne lijntjes en rimpels is dit de nieuwe toekomst waar bij Aging wordt bestreden tot voorbij de diepste huidlaag.
4D behandelingen:
Instant Face-lift behandeling
105 minuten € 189,50
Anti-age 2.0 behandeling
60 Minuten € 134,50
Energy Bootcamp
60 Minuten € 99,50

INTENSIEVE HALS, DECOLLETE EN OOGBEHANDELINGEN
Eye Beauty Flash
45 Minuten € 99,50
Firming & Repair
45 minuten € 89,50

MICRO NEEDLING
Het ultieme resultaat behalen? Verbeter uw huid op gecontroleerde wijze met Micro Needling.

15 Minuten € 49,00
(15 minuten is alleen i.c.m. een gezichtbehandeling te boeken.)
60 Minuten € 99,00

De Micro Needling Therapy is de allernieuwste techniek op het gebied van Therapeutische kuurbehandelingen. We maken miniscule kanaaltjes in de opperhuid door middel van kleine, verticaal trillende micronaaldjes. Dit brengt natuurlijke processen in de huid op gang. Zo wordt de huid gestimuleerd tot aanmaak van collageen en de natuurlijke vernieuwing van de huid gestimuleerd.

De Micro Needling Therapy is een veilig, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact.

GET THE RESULTS
- Rimpelvervaging
- Pigmentatie
- Littekens
- 'Rest' acnè
- Striae


 


 


 


 

SALON CARYL
T. 06- 491 147 89

INFO@SALONCARYL.NL

behandelingen op afspraak

OPENINGSTIJDEN

 

----------------
U KUNT BIJ ONS PINNEN